tweede Inline skate Rondetocht Diemerpark zondag 20 september

 

skateclinic-officieel

Schaatsclub IJsburg organiseert voor de tweede keer alternatieve rondetocht op inline skates door het Diemerpark. Een prachtig moment in de geschiedenis van IJburg en een onmisbare ervaring voor alle IJburgers, die van schaatsen houden.

De tocht zal plaatsvinden op zondagmiddag 20 septemberl. Start 14.00 bij het clubhuis van AHC IJburg midden in het Diemerpark. Iedere deelnemer krijgt een herinnering. Sluiting 16.30.

De ronde is circa 4 km lang  en die kun je 1 t/m 10 keer afleggen. Stempelposten worden ingericht bij Het clubhuis van AHC IJburg en bij oostelijke einde van de Diemerpark.

Voor deelnemers zonder eigen skates is materiaal beschikbaar zolang de voorraad strekt. (skates, helm, knie-, pols- en elleboog bescherming)

De inschrijving staat open voor  iedereen vanaf 8 jaar. Start is 14.00 . Deelname is op eigen risico. Er is EHBO aanwezig. Helm, knie-, pols- en elleboogbeschermers verplicht.

Er kunnen maximaal 150 deelnemers meedoen. Leden van Schaatsclub IJsburg en AHC IJburg hebben voorrang bij de inschrijving. (Zorg daarom dat de contributie betaald is.)

Meld je aan voor zondag 13 september

1. Door 3 euro over te maken op rekeningnummer NL66INGB0006502100 t.n.v. Schaatsclub IJsburg, o.v.v. “Rondetocht Diemerpark” en je naam. Voor niet-leden en na inschrijving  5 euro p.p.

2. Stuur een mail aan skaten@ijsburg.nl met “ja ik doe mee”, je naam, eigen materiaal of niet zodat we je email hebben om te communiceren.

Om deze tweede alternatieve rondetocht tot een succes te maken, hebben we vrijwilligers nodig voor de organisatie, bemanning stempelpost  en de catering. Meld je daarvoor aan via skaten@ijsburg.nl

Bij heel slecht weer verplaatsen we de tocht naar een nader te bepalen datum. De aankondiging daarvan zal indien nodig op zaterdag 19 september om circa 16.00 uur zijn.

Bestuur Schaatsclub IJsburg