Schaatslessen

Beste IJsburgers,

Afgelopen winter heeft IJsburg weer schaatslessen georganiseerd op de Jaap Edenbaan in samenwerking met de Diemer IJsclub.
Wegens de succesvolle samenwerking gaat IJsburg ook aankomende winter lessen aanbieden in samenwerking met de Diemer IJsclub. Voor zowel jeugd als volwassenen.

https://youtu.be/N2PgnJJGZbg

Het komende seizoen start 10 oktober 2022 en loopt t/m half maart 2023. Aanmelden via info@ijsburg.nl en evt schaatsen in bruikleen.

Recreatieschaatsen voor volwassenen onder begeleiding van een trainer.

Voor komend seizoen hebben we weer de beschikking over een beperkt aantal plaatsen

Maandag avond van 19:40 - 20:40

Kosten: 193,50 € exclusief pasje 6 € ( pasje hoef je niet te kopen als deze nog in je bezit is  )

Schaatsles voor Jeugd (5 t/m 12 jaar)

Voor de jeugd hebben we meer plaatsen!

Speciaal voor de allerkleinsten (vanaf 5 jaar oud) hebben we op zaterdagochtend een groep in de Jaap Edenhal.

Vrijdag 16:55u-17:55u
Zaterdag 09:20u-10:20u
Zaterdag in de schaatshal 09:30u-10:30u

Kosten: 122 € ; bij instromen na kerst 2022  €75
Er is een helmplicht voor de jeugd
Evenementen
Gedurende het schaatsseizoen op de Jaap Edenbaan worden een aantal evenementen georganiseerd, zoals de Sinterklaasviering, de mini-Elfstedentocht, schaatsen-lopen-schaatsen, het diplomaschaatsen en de traditionele seizoenafsluiting in de sporthal van het Duran Sportcomplex.
Natuurijsbaan
Als het hard genoeg vriest verplaatsen we het jeugdschaatsen van de Jaap Edenbaan naar onze eigen natuurijsbaan bij Sportpark Diemen. Het jeugdschaatsabonnement geeft ook recht op gratis toegang tijdens de publieksuren van de natuurijsbaan van de Diemer IJsclub.
N.B.: Als er meer dan 1 gezinslid schaatslessen volgt, krijgt een volgend gezinslid euro 10 korting ivm het gezinslidmaatschap dat per gezin euro 10,00 bedraagt.

Schaatslessen jeugd 13 t/m 18 jaar op aanvraag; maandagavond 19.40 – 20.40

Als je geïnteresseerd ben, meld je ZSM aan via info@ijsburg.nl en betaal direkt . Na ontvangst lesgeld en de bevestiging sta je definitief ingeschreven (overmaken op rekening NL66 INGB 000 6502100 tnv Schaatsclub IJsburg, ovv schaatsen op de Jaap Eden en naam)

Plaatsing op volgorde van binnenkomst van de betaling, waarbij leden die vorig jaar reeds op de Jaap Eden baan schaatsten voorrang hebben . Voor recreatieschaatsen voor volwassenen is er een beperkt aantal plaatsen. Indien je niet geplaatst kunt worden wordt het geld zo snel mogelijk teruggestort. Voor jeugdschaatsen zijn er veel meer plaatsen beschikbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>