Oliebollen Express

Koop heerlijke verse oliebollen en steun onze schaatsclub.

De Schaatsclub IJsburg heeft een afspraak met de beste oliebollenbakker van Nederland (in Twello). Speciaal voor ons maakt hij oliebollen waarvan de opbrengst ten goede komt aan de Schaatsclub.

Bestel 6 oliebollen voor 5 euro (of een veelvoud) door overmaken van 5 euro (of een veelvoud) op rek nr: 6502100 tnv Schaatsclub IJsburg onder vermelding van Oliebollen.

Bestel uw oliebollen voor 26 december 17.00 en haal ze op op vrijdag 28 december op de Lisdoddelaan 79, tussen 9.00 en 10.00 of tussen 16.00 en 18.00 uur (of mail ons voor een andere afspraak).

Vrijwilligers gezocht

Zoals jullie weten wil de Schaatsclub IJsburg in de komende jaren (en misschien al begin 2013) een toertocht organiseren in onze mooie wijk. Daarvoor hebben we wel vrijwilligers nodig. Geef je dus als je dit leuk vindt niet alleen op als lid, maar als actief lid!

We zoeken vooral mensen die verstand hebben van EHBO en verkeer, of die willen helpen in de koek en zopie, de controleposten en het onderhoud van het ijs. Enthousiasme is belangrijker dan kennis. Als er een toertocht komt, zal de tijdsbesteding 1 of 2 keer een paar uur zijn. Mail ons op info@ijsburg.nl als je je wilt opgeven (zonder verplichting) of als je meer informatie wilt.