Eindfeest op 23 maart 2013!

Beste IJsburger,

Het was me een wintertje! Na de oprichting in november heeft onze vereniging een droomstart gemaakt. Al meer dan 1,000 IJburgers en IJburgliefhebbers zijn lid geworden van IJsburg. We hebben een mooie sneeuwschuiver gekocht die wekenlang overuren draaide. En natuurlijk maakten we op 26 januari de primeur mee van de enige echte Amsterdamse KNSB-toertocht: de Rondetocht Rieteilanden NH70! Meer dan 500 schaatsliefhebbers van alle leeftijden en achtergronden genoten van een prachtig geprepareerd parcours. De sfeer was oppergezellig, het ijs gaf geen krimp, en iedereen ging gezond weer naar huis. Eind februari hebben de deelnemers de prachtige IJsburgmedaille ontvangen als aandenken.

Om dit prachtige seizoen waardig af te sluiten organiseert IJsburg een eindfeest op de Jaap Edenbaan op zaterdag 23 maart van 15:00-16:30. Tussen 15:00 en 15:30 kunnen leden tegen een gereduceerd tarief van EUR 4 (volwassenen) en EUR 2,50 (jeugd 4-15jr) samen de baan op. De eerste 50 leden die komen kunnen zelfs gratis naar binnen! Draag ter identificatie je toertochtmedaille, je blauwe IJsburgmuts of onthoud het wachtwoord dat je via e-mail ontving. Als je na 15:30 wilt komen geldt het reguliere tarief.

Om 16:00 ontmoeten we elkaar in schaatscafĆ© De Skeeve Skaets om samen het glas te heffen op het verleden en de toekomst. Er valt veel na te praten, maar ook veel nieuws te verzinnen voor de komende winter. Het eerste drankje is tussen 16:00 en 16:15 gratis voor de leden: het “Rondje IJburg”!

Laat graag even weten als je van plan bent te komen via info@ijsburg.nl.