inline – skatetoertochten in mei

Inline-skatetoertochten in mei


Volop skatemogelijkheden in mei! 
De komende tijd staan er diverse interessante skatetoertochten op de kalender. Wat te denken van de Veluwe Vallei skeelertocht, Stouwdam classic of de OMNI skaters toertocht.
Ook zijn op veel plaatsen (o.a. Tilburg, Arnhem, Groningen, Haarlem en Utrecht) de night skates weer van start gegaan. Op 16 mei start de night skate Twente (Hengelo Ov) .
In deze nieuwsbrief vind je een selectie uit de aangeboden KNSB-skatetoertochten in de komende vier weken.

Wij zien je graag bij een skate-evenement!

10 mei Veluwe Vallei Skeelertocht | Ede

De Veluwe-Vallei skeelertocht is al vele jaren een begrip. Er zijn voor deze editie vier routes uitgezet. Twee routes ten noorden van Ede in het Veluwegebied en twee routes ten zuiden van Ede in het Vallei gebied, voor de kenners: het Binnenveld. De route ten zuiden van Ede is nieuw en kent heel veel mooi asfalt.
Vrije tocht: 15 – 90 km; kidstocht: 5 km

> Lees het volledige bericht op schaatsen.nl

18 mei OMNI-skaters toertocht | Alphen a.d. Rijn


Een heerlijk rondje skaten langs de allermooiste plekjes in de Randstad? Op zondag 18 mei 2014 kan iedereen die kan skaten deelnemen aan de landelijke skatetoertocht die de Alphense skatevereniging OMNI Skaters organiseert. OMNI Skaters zet alles in het werk om de deelnemers te laten genieten van een zorgeloze skatetocht. De vrije tochten (speciaal voor kinderen/gezinnen)  zijn te volgen via duidelijke pijlen en een routebeschrijving. De groepstochten gaan dwars door het Zuid-Hollandse landschap en langs zee.
Vrije tocht: 12 en 30 km; groepstocht 60 en 115 km

> Lees het volledige bericht op schaatsen.nl

25 mei De Nieuwe Wildernis on Skates | Almere

Een prachtig mooie toertocht rondom de Oostvaardersplassen: beleef de nieuwe wildernis tijdens het inline-skaten!
Vrije tocht: 32 of 64 km

> Lees het volledige bericht op schaatsen.nl

31 mei ‘Tussen de Scheldes’ | Krabbendijke

Een tocht over Zuid-Beveland, door het schitterende Zeeuwse landschap “Tussen de Scheldes”. Langs de Oosterschelde is een deel van de zeedijk verzwaard en daarbij is er een nieuwe weg aangelegd. De routes voor zowel de groepstocht als de vrije tocht zijn geheel vernieuwd. Komt allen en beleef het!
Groepstocht: 55 of 100 km;
Kidstocht: 6 of 15 km

> Lees het volledige bericht op schaatsen.nl

Enthousiast geworden?

Andere leuke en gezellige skatetoertochten in de komende maanden vind je op schaatsen.nl. Of kom kijken bij de Nederlandse Kampioenschappen op de baan in Nijeveen (Dr).

> Lees verder op schaatsen.nl