Bedankjes van leden en deelnemers voor toertocht 26/1/13

In de afgelopen week bereikten ons zoveel complimenten dat het organisatiecomité bijna naast haar schaatsen is gaan lopen. Het lijkt ons toch leuk dit met jullie te delen. Vooral de laatste is hartverwarmend. Gauw weer doen!

Twitter/Facebook:

Thijs Reuten Met vz @MisterBlok van @ijsburg vanochtend eer gehad 1e officiële toerrondje te schaatsen. Gefeliciteerd IJsburgers!

Dianne Potters Top georganiseerd! Ben blij dat ik met mijn gezin gisteren op de valreep nog lid kon worden en mee kon doen met de tocht.

Paulien Schopman Gefeliciteerd Schaatsclub IJsburg met deze primeur! Knap dat jullie het allemaal in zo’n korte tijd voor elkaar hebben gekregen.

Christiaan van Zeijl Helemaal gaaf dat jullie dit georganiseerd hebben. Hopelijk kantiek zondag nog een klein rondje maken

Albert Hamminga diep respect voor de manne van IJBURG en reuze trots op het ondernemerschap op IJburg!

Marijn van der Meer Was top, dank. Als ik nu naar buiten kijk ben ik blij dat ik in de vroege shift zat

Ingrid Houtepen Bedankt voor jullie initiatief, doorzettingsvermogen en al het werk. Mijn schaatsseizoen is goedgekomen.

Marieke Monden Wat was het geslaagd! Heel erg bedankt !

Corinne Schrauwen Het was geweldig! Dank voor de organisatie.

Ruud: Leuk! Ga zo aan mijn rondjes beginnen.

Marieke: Wat was het leuk. En goed georganiseerd, complimenten! Waren helaas wat aan de late kant, maar niettemin genoten!

Dianne Potters: Nog aan het nagenieten van 1e schaatstourtocht op #IJburg . #IJsburg, dank voor perfecte organisatie ! http://bit.ly/VJsRps

Toine Heijmans; Trots op @ijsburg ook. Geweldig gedaan door die club. Trots op oudste zoon, stempelend tijdens toertocht @ijsburg pic.twitter.com/FpmhSqJq

michiel bonte: Hulde aan schaatsclub @ijsburg en vrijwilligers! Net rondje gedaan met kids. Stempelkaarten, medailles en hete choco! The full monty..

Roland Waardenburg: Complimenten voor @ijsburg voor een prima communicatie en organisatie!

Marcel Eilering: Gefeliciteerd @IJsburg.

Anton-Jan Thijssen:@ijsburg Kon helaas niet meedoen maar echt klasse georganiseerd. Een primeur om (ijs)beretrots op te zijn. Op naar de volgende!

Marieke Schurink: Hele dag op het ijs dankzij goede organisatie @ijsburg. Heerlijk schaatsen in je achtertuin, met versnaperingen binnen handbereik, top!

Marjon Breed @ijsburg Heel goed gedaan, en dank aan alle vrijwilligers!

AHC IJburg feliciteert @ijsburg met de succesvolle eerste Amsterdamse tourtocht | http://www.ijsburg.nl/?p=159 | http://www.at5.nl/artikelen/95118/video-amsterdam-geniet-van-laatste-ijsdag … | #ijburg

 Emails:

Van harte gefeliciteerd en gecomplimenteerd met een erg goed verlopen Eerste KNSB Toertocht Amsterdam. Geen enorme toeloop, geen parkeerproblemen, maar een echt geweldig IJsburg feestje voor de leden. Goed gedaan met z’n allen! Vriendelijke groeten, Henk.

Beste Ijsburgers, Bedankt voor de fijne toch die jullie vandaag georganiseerd hadden, het was
genieten! Ik heb hem met mijn kinderen (5 en 6), vader en zwager geschaatst. Aangehecht nog wat sfeer beelden welke jullie kunnen gebruiken. Hoop dat het volgend jaar weer kan. Groet, Edwin.

Als eerste super dat jullie dit hebben georganiseerd! Als fanatieke schaatser wilde ik eigenlijk naar blokzijl, maar na een sms van mijn buurman met het bericht dat hij kaarten had voor de eerste toertocht ijburg wilde ik als ijburger van het eerste uur dit tochtje zeker rijden. We waren er als eerste en samen met de wethouder van start gegaan en ik was de eerste die de 10de stempel kreeg!. Heerlijke schaatstocht,hoop dat de volgende weer snel kan worden aangekondigd! Na afloop natuurlijk meteen lid geworden! Hans.

Hallo, Wat hebben wij en de kids genoten! Super bedankt voor de mooie route. En lid willen we graag worden met het hele gezin. Ik hoor graag wat ik moet doen. Gr. Annemarie

Ik bekijk vanuit huis de activiteiten rondom de 1e toertocht. Geweldig leuk dat jullie dit van de grond hebben getild. Chapeau!!!! IJburg promotie van de bovenste plank!!! Uiteraard worden wij ook lid.

Hallo bestuur van de ijsclub, Wij, gezin met inmiddels bijna volwassen kinderen, hebben de tourtocht gereden. Erg leuk! Heel goed georganiseerd en een perfect geveegd ijsvloertje!
Hulde voor al jullie inspanningen! En alle media aandacht is toch ook erg leuk. Wij zijn lid van de elfstedenverening en van schaatsclub ijburg! Een mooie combinatie. Janet en Rene.

Wat was het super leuk! En goed georganiseerd! Hulde hulde hulde. Geniet nog lekker na jullie
Gr. Denise

Beste bestuursleden en vrijwilligers, Wij hebben genoten vandaag!!! Dank voor het vele werk dat jullie hebben verricht. Milan, Nina, Rafaël en Dorothé.

Beste Ijsburgers, bedankt voor de fijne toch die jullie vandaag georganiseerd hadden, het was genieten! Ik heb hem met mijn kinderen (5 en 6), vader en zwager geschaatst. Aangehecht nog wat sfeer beelden welke jullie kunnen gebruiken. Hoop dat het volgend jaar weer kan. Groet, Edwin.

Hierbij een paar ervaringen van vandaag! Ik wil zeggen dat ik echt alleen maar leuke reacties heb gehoord en er was een erg leuke sfeer. Er kwam een man die enthousiast kwam vragen waar hij lid kon worden. Hij wou eigenlijk naar Giethoorn om te schaatsen en zag toen dat er een toertocht in IJburg werd gereden. Daar moet ik natuurlijk bij zijn! Zo leuk dat ze dit in je eigen IJburg organiseren! Een historicus kwam maakte veel foto’s en kwam een praatje maken. Hij vertelde allerlei dingen over toertochten en vertelde dat hij 3 keer de 11stedentocht had gereden. Jammer genoeg kon hij niet meer schaatsen maar hij wilde perse aanwezig zijn bij het historische moment dat de eerste toertocht (KNSB) binnen de grenzen van Amsterdam werd gereden! Hij wilde ook lid worden van een schaatsclub die in zo’n korte tijd dit had bereikt met zoveel leden! Minstens 50 mensen hebben me complimenten gegeven voor het geweldige initiatief van een schaatsclub oprichten en dan ook nog in zo’n korte tijd een toertocht organiseren. Om 13.00u kwam er een man gehaast aanfietsen. Kan ik nog wel rijden??? Kan ik nog lid worden?? IK heb net pas gehoord dat we dit hebben op IJburg en ik wil natuurlijk ook een medaille! Binnen was alles helaas al opgeruimd. Hij gaat lid worden via de site en is toch de tocht gaan rijden ook al krijgt hij geen medaille. Jullie ook allemaal bedankt voor de positieve dag! Annemieke.