Bedankt!

Beste leden van IJsburg en andere deelnemers,

Het bestuur dankt jullie enorm voor de vrolijke en gezellige manier waarop de Rondetocht Rieteilanden NH70 vandaag verliep. Jullie kwamen in grote (maar niet te grote!) getale samen om dit een dag te maken die we nooit zullen vergeten. Strakkepakkenmannen, stelletjes en gezinnen met kinderwagens of slee: allemaal kwamen jullie om lekker te schaatsen in ons mooie IJburg.

We hebben vandaag met z’n allen geschiedenis gemaakt voor IJburg en voor Amsterdam in wat waarschijnlijk de enige KNSB-toertocht in ons gewest zal blijken te zijn dit seizoen. Het ijs lag er dankzij de werkgroep IJsveiligheid fantastisch bij, iedereen ging ongeschonden naar huis, en er werd lekker gegeten en gedronken in het clubhuis. Wij voelen ons ook een beetje beduusd onder de lawine aan dankwoorden en complimenten van jullie. Een eerste fotoverslagje staat op https://www.facebook.com/SchaatsclubIJsburg. Morgen plaatsen we een uitgebreid fotoverslag op deze site.

En we kunnen alweer vooruitzien naar de volgende Rondetocht Rieteilanden. Wij als organisatiecomité kunnen niet wachten!

Heb je foto’s of verhalen om te delen, zet die op de mail of Youtube, dan kunnen we die verzamelen en delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>