De eerste Rondetocht op inline skates door Diemerpark 6 april

De eerste rondetocht op inline skates door het Diemerpark zal gehouden worden op zondagmiddag 6 april 2014. In Sotsji hebben we 24 medailles in de wacht gesleept, maar helaas hebben  we op IJburg dit jaar geen rondetocht op natuurijs kunnen organiseren.

In samenwerking met AHC IJburg organiseert Schaatsclub IJsburg daarom dit jaar de eerste alternatieve rondetocht op inline skates door het Diemerpark. Een prachtig moment in de geschiedenis van IJburg en een onmisbare ervaring voor alle IJburgers, die van schaatsen houden.

De tocht zal plaatsvinden op zondagmiddag 6 april. Tussen 14.00 en 15.00 kan er gestart worden bij start/cafe/EHBO-post het nieuwe clubhuis van AHC IJburg midden in het Diemerpark. De afsluiting en uitreiking van de herinneringen vind om circa 16.00 plaats. Het clubhuis wordt rond 17.30 gesloten.

De ronde is circa 4 km lang  en die kun je 1 t/m 10 keer afleggen. Stempelposten worden ingericht bij Het clubhuis van AHC IJburg en bij oostelijke einde van de Diemerpark.

Voor deelnemers zonder eigen skates is materiaal beschikbaar zolang de voorraad strekt. (skates, helm, knie-, pols- en elleboog bescherming)

De inschrijving staat open voor  iedereen vanaf 8 jaar. Start is tussen 14.00 en 15.00. Deelname is op eigen risico. Er is EHBO aanwezig. Helm, knie-, pols- en elleboogbeschermers verplicht.

Er kunnen maximaal 150 deelnemers meedoen. Leden van Schaatsclub IJsburg en AHC IJburg hebben voorrang bij de inschrijving. (Zorg daarom dat de contributie betaald is.)

Meld je aan voor zaterdag 29 maart:

1. Door 3 euro over te maken op rekeningnummer NL66INGB0006502100 t.n.v. Schaatsclub IJsburg, o.v.v. “Rondetocht Diemerpark” en je naam. Voor niet-leden en na inschrijving  5 euro p.p.

2. Stuur een mail aan skaten@ijsburg.nl met “ja ik doe mee”, je naam, eigen materiaal of niet zodat we je email hebben om te communiceren.

Om deze eerste alternatieve rondetocht tot een succes te maken, hebben we vrijwilligers nodig voor de organisatie, bemanning stempelpost  en de catering. Meld je daarvoor aan via skaten@ijsburg.nl

Bij heel slecht weer verplaatsen we de tocht naar een nader te bepalen datum. De aankondiging daarvan zal indien nodig op zaterdag 5 april om circa 16.00 uur zijn.

Bestuur AHC IJburg

Bestuur Schaatsclub IJsburg

Stempelpost 2013skateclinic-officieel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>