IJsbaan kavel 42A

Steun het kunstgrasveld ijburg kavel 42 via onderstaande
Naast de haven van IJburg is een voetbalveldje. Er zitten kuilen in en er staat al gauw water voor de doelen. het stadsdeel heeft waarschijnlijk nog wat geld om er een kunstgrasveld van te maken en daarbij komt ook de mogelijkheid om er in de winter een echte ijsbaan van te maken. Wij van schaatsclub IJsburg vinden dat een geweldig idee.

Steun daarom het initatief!

Laat weten dat je er voor bent! Steun kunstgrasveld ijburg kavel 42 via onderstaande link:

https://www.facebook.com/pages/Kunstgrasveld-IJburg-kavel-42/647278221982878?fref=ts

— at Kunstgrasveld IJburg kavel 42

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>